2010. október 21., csütörtök

Alkotásaim a Ketyerében!

Kedves nagyváradi és arra járó vásárlóim és érdeklődők!

Örömmel értesítelek titeket, hogy mostmár a nagyváradi Ketyere hobby boltban is kaphatóak a munkáim a Be Happyn (Nagvárad B-dul Stefan Cel Mare, 90) kívül! Itt leginkább drótozott fülcsik, gyűrűk és medálok vannak. A Ketyere az Emanuil Gojdu utca 2. szám alatt található, félig hobby bolt, félig pedig turkáló. Blogja itt tekinthető meg. Hozzám hasonlóan itt is egyetemisták és iskolások számára is elérhető áron tudjátok őket megvenni. Nézelődni itt is ingyenes :P Ha valakinek kérdés akad az általam készített ékszerekkel kapcsolatban, jelezze az eladóknak vagy nekem.

Megjegyzés:
Az itt kapható drótozott ékszereim szintén ezüstözött rézdrótból készültek, leginkább üveg és/vagy ásványgyöngyökből. Ezekre kiemelten vigyázni kell, ugyanis az ezüstréteg intenzív és/vagy rendszeres használat miatt lekophat. Fülbevalóknál a kopás nem probléma :P medáloknál nem tudom :)) de szerintem azoknál sem probléma.


Második megjegyzés:
Ha valakinek károsodik az ékszere (akár a nem megfelelő használattól..., kérem ezt nekem jelezze (ne zavarja ezzel az eladókat) A problémák nagy része orvosolható. (pl. letört egy gyöngy, szétjött valahol)

Várják a vásárlókat sok-sok szeretettel!

u.i: Akár a Be Happyben, itt sem csak az én munkáim vásárolhatóak meg, dehát kinek mi tetszik. Amúgy sem árt néha a konkurencia :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...